rekommendationer.se Sitemap Search Home

Flyga första klass


Flyga första klass

När de rika åker ut och flyger är det oftast i första klass, om de inte har ett eget flygplan, dvs. Men kan vanliga dödliga också njuta av detta privilegium? Absolut – men det är inget man gör hela tiden! Att flyga första klass kan vara otroligt dyrt – i många fall så pass dyrt att det är svårt för något att berättiga kostnaden alls. Men om man planerar smart, och har bra kontakt med sin resebyrå, då går det faktiskt att få flyga ”där framme”.

När du ska börja leta resor föreslår vi att ni åtminstone testar dessa levarantörer:
Travellink
Seat24
Flygvaruhuset
SuperSaver

Vem har inte gått ombord på en riktigt lång flygning och varit tvungen att gå förbi de som sitter i första klass – de som sitter där i sina stora fåtöljer, med sin champagne och sina varma nötter. Det är inte särskilt kul att veta att man själv flyger i ap-klass, så trångt att man inte vet ifall man överlever. Vilka är det då som flyger i första klass? Det finns några olika kategorier. Den första är den minsta – de som verkligen betalt fullt pris. Det är inte omöjligt att en resa över Atlanten i första klass kostar med än 50 tusen kronor, så det är förståeligt att det inte händer så ofta. De som gör det är oftast affärsmän som är på väg till ett extremt viktigt möte. Om man ska förhandla om ett kontrakt värt en miljard kronor, då kanske det är värt 50 tusen på resan för att komma fram utvilad, eller hur?

Den absolut största gruppen människor är de som blivit uppgraderade på ett eller annat sätt. Det enklaste sättet att göra det är att samla poäng. Om du flyger relativt ofta, oavsett ifall det är privat eller i tjänsten, så se till att du med i en poäng-klubb. Då är resan i första klass närmare än du tror.

Ett annat sätt är att hitta en resebyrå som kan ge dig information om stolar som reas ut. Det är inte ofta det händer, men det kan absolut vara värt att försöka.

Ytterligare ett sätt att få flyga första klass är att prata lite med vänner som jobbar för flygbolaget – anställda inom flygbranschen har ofta rabatt på flyg, och då kanske de även kan hjälpa till med att fixa en fin flygstol för den där extra viktiga resan!

rekommendationer.se - Starrangsringen 61 NB 11550 Stockholm - info@rekommendationer.se